(0513) 744 169Inloggen

Blog

Terug naar het overzicht

Welkom Ed Controls!

  • Miranca van der Tol

Er is een mooie koppeling gerealiseerd met Ed Controls voor het maken van opnames. Een succesvolle oplevering staat of valt met het proces dat daaraan vooraf is gegaan. Door eenvoudige stappen en een heldere rolverdeling aan te houden, helpt Ed Controls je om het bouwproces soepel te laten verlopen.
De kwaliteit wordt eenvoudig gewaarborgd door actiepunten vast te leggen en (tussentijdse) resultaten te controleren.

Hoe werkt het

Vanuit Volgjewoning zetten we de audit klaar richting Ed Controls, waarbij de gekoppelde velden automatisch worden gevuld. Een afgeronde audit landt automatisch in het gewenste dossier en iedereen is up to date en beschikt over de laatste informatie.
Een mooie stap richting de wet kwaliteitsborging.

Mateboer Groep over het gebruik van de koppeling

Bij de oplevering van een woningbouwproject in Elburg hebben Jantien van Ittersum en Merel Koot een pilot project met de koppeling gedraaid.
Hun ervaring hierover: Ed Controls werkt fijn en gemakkelijk bij het opleveren van woningen. Door de koppeling met Volgjewoning worden velden automatisch ingevuld en dat scheelt tijd en kans op fouten. Ideaal dat het opleveringsrapport direct in Volgjewoning wordt geplaatst en voor de toegewezen personen beschikbaar is.
Door hun waardevolle feedback hebben we nog mooie aanvullingen toegevoegd aan de koppeling. Binnenkort zet Mateboer bij het 2e project in Kampen ook de koppeling van Ed Controls en Volgjewoning in.

 

De koppeling is via de plug-ins bij Volgjewoning voor alle gezamenlijke klanten kosteloos beschikbaar.

 

 

Delen: