De koper actief betrekken bij het bouwproces; Dat is het doel van Volgjewoning. Door proactief te informeren nemen wij de koper mee in het proces. Met het online dossier wordt het hele avontuur vooraf inzichtelijk gemaakt en weet de koper precies waar hij aan toe is. Alle informatie over zijn of haar woning staat in het dossier overzichtelijk bij elkaar. 

Kopers

Om nog dichter bij de eindgebruikers

 te komen spraken we met Marcel Bovenhuis en Alexandra Cools. Zij vertelden ons vol enthousiasme over hun ervaringen met het platform.  

Alexandra en Marcel vinden Volgjewoning een ideaal middel om inzage te krijgen in de bouw van hun huis. “Het geeft een makkelijk en duidelijk overzicht over alles wat bij de bouw van je huis komt kijken. Maar naast dat het mooi en handig is, vinden we het vooral ook héél leuk om aan anderen te laten via de app op hun telefoon.”

Dit is de eerste nieuwbouwwoning die het stel heeft gekocht, veel ervaring hadden ze op dit gebied dus niet. Toch zien ze wel veel verschil bij vrienden die géén gebruik maken van Volgjewoning. De grootste meerwaarde vinden ze vooral dat alles wat je nodig hebt in één overzicht te vinden is. De deadlines staan daarnaast ook duidelijk weergegeven, wat het concreet en overzichtelijk maakt. Over de gebruiksvriendelijkheid zijn Alexandra en Marcel heel duidelijk. “Het was even wennen, maar nu hebben we het helemaal door. Alles staat handig per onderwerp ingedeeld en kan gemakkelijk gevonden worden. Wij moeten er niet aan denken om nog met allemaal papierwerk onder de arm te lopen.”

scroll back to the top