Anita is bureaumanager bij Volgjewoning.

“Ik ben al sinds 1 april 2017 werkzaam bij Volgjewoning als bureaumanager. Naast mijn HRM werkzaamheden en de administratie, doe ik ook 2e lijns-lijn support. Ik verzorg de online handleidingen en dat het platform in meerdere talen beschikbaar is.”

“Het allerleukste van mijn baan is de afwisseling van mijn brede takenpakket. Geen dag is hetzelfde… en zeker niet onbelangrijk: ik ben super blij met mijn collega’s!”

“In mijn vrije tijd zoek ik echt de rust op en vind ik het fijn om te wandelen, te lezen,  audio boeken luisteren, te breien met een muziekje erbij en ook maak ik graag legpuzzels. heel rustgevend en fijn naast mijn drukke baan.”

Wat collega’s zeggen over Anita:

“Anita is van de details. ze houdt van precisie werk, en is een echte micro-manager! Ze test alle nieuwe ontwikkelingen binnen Volgjewoning voordat deze live gezet worden. En ze is verantwoordelijk voor de plug-in YourFeedback, het klanttevredenheidsonderzoek van Volgjewoning. Dit onderzoek kan op maat gemaakt worden, zodat iedere klant zijn eigen tevredenheidsreis kan inrichten. Zoals Anita zelf zegt: “het is iedere keer weer maatwerk en dat maakt mijn werk zo afwisselend!”

Wil je meer informatie over het klanttevredenheidsonderzoek YourFeedback? Plan dan een afspraak bij ons in. 

 

scroll back to the top