Femke is Projectmanager bij Volgjewoning, maar gaat nu op reis!

“Ik ben in juni 2020 begonnen bij Volgjewoning met mijn afstudeerstage voor mijn studie International Business and Languages. Ik heb onderzoek gedaan naar de Duitse markt en een adviesplan uitgewerkt om de grens over te gaan. Het is heel gaaf om te zien dat dit inmiddels z’n vruchten heeft afgeworpen met een aantal nieuwe klanten, waaronder Kondor Wessels Berlin die van start zijn gegaan met Volgjewoning!”

“Daarnaast heb ik een marketingplan opgezet en meerdere webinars om de nieuwe ontwikkelingen van Volgjewoning onder de aandacht te brengen bij (internationale) klanten en partners tijdens Corona en daarna. Wil je hier meer van weten? Klik hier voor de webinar kalender van Volgjewoning!”

“Het toppunt bij Volgjewoning was dat ik dit jaar op de Polis Convention Dusseldorf, Volgjewoning in het Duits mocht presenteren!”

“Wat de toekomst brengt weet ik nog niet, maar nu is het eerst tijd om te gaan reizen! Ik start in Zuidoost-Azië. Daarna staan Nieuw Zeeland en Zuid-Amerika op de planning. Na het reizen wil ik doorstuderen en een Master gaan halen.”

Namens het hele team van Volgjewoning: “Femke, bedankt voor je geweldige inzet bij Volgjewoning en geniet van je mooie reis! Let’s keep in touch!”

scroll back to the top