Volgjewoning.nl werkt met veel plezier samen met Sense Vastgoed. Naast vastgoed is Sense ook gespecialiseerd in marketing en personal sales. In opdracht van bouwbedrijven verzorgen zij de verkoop én begeleiding van kopers bij nieuwbouwprojecten. In de woningbouw is dit een unieke combinatie. Wij hebben Hanneke Diephuis geïnterviewd over de inzet van Volgjewoning.nl bij haar nieuwbouwprojecten.

Hanneke vertelt dat de service bij Sense Vastgoed op nummer één staat. ‘’Naast het persoonlijke contact dat wij met kopers hebben, is VJW voor ons een ideale tool om onze (aspirant) kopers te voorzien van benodigde informatie. Hiermee kunnen zij hun beslissingen zo goed mogelijk maken. Onze klant heeft alle informatie direct in de Volgjewoning.nl app beschikbaar en kan alle vragen op een eenvoudige en laagdrempelige manier aan ons stellen. Op deze manier zorgt Sense Vastgoed voor persoonlijk en adequaat contact. Immers moet het kopen van een nieuw huis een feestje zijn!’’

Hanneke ziet de toekomst van koperbegeleiding bij nieuwbouwprojecten als een uitdaging. ‘’Kopers worden, terecht, steeds kritischer. Door verkoop met koperbegeleiding te combineren, kunnen we kopers optimaal begeleiden, van interesse tot oplevering. Daarnaast geloven wij in het gebruik van een 3D-model. Dit is een grote stap voorwaarts. Wijzigingen kunnen in het model worden ingevoerd, waardoor kopers een betere voorstelling van zaken hebben.”

Volgjewoning.nl is het daar helemaal mee eens en is momenteel bezig met interessante ontwikkelingen op dit gebied.

scroll back to the top