(0513) 744 169Inloggen

Hoe ontzorgen?

Hoe ontzorgt Volgjewoning?

Een klantreis op hoog niveau, waar de klant zich ook in het proces bevindt: dat is waar we goed in zijn. Het proces van begeleiden van klanten is waar we goed in zijn, daarom houden we hierop onze focus. Waar nodig schakelen we gespecialiseerde partners in, die er allemaal op zijn gebrand maximaal te presteren op hun onderdeel.

Persoonlijk dossier

Één locatie met alle actuele informatie.

Efficiënt

Tijdbesparend, snelle communicatie en dossiervorming.

Inzage voor alle partijen

Externe partijen kunnen gekoppeld worden.

Koppelingen

Maak gebruik van verschillende plugins.

Onze plug-ins

Agendaplanner

Laat klanten zelf hun afspraak inplannen op tijdstippen die door jou beschikbaar zijn gesteld. Handig voor het inplannen van bijvoorbeeld kopers- of huurdersgesprekken! Je kunt de agenda ook uitlezen in Microsoft Outlook, Office 365, Google Calendar en Apple iCal.

Antwoordbibliotheek

Stel je eigen standaard antwoordbibliotheek op en bespaar kostbare tijd! Handig als je niet steeds dezelfde antwoorden op dezelfde vragen wilt typen.

Berkvens

Stroomlijn het hele keuzeproces van deur tot garnituur. Zodra de klant de keuzes definitief heeft ingediend bij Berkvens, wordt er automatisch een opdrachtbevestiging in het dossier geplaatst en ontvang je daarvan bericht.

DocuSign

Laat documenten rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Voor deze plug-in is een eigen DocuSign contract nodig.

Formulieren

Maak zelf digitale invulformulieren voor warme opname, oplevering en dergelijke.

JP Database Solutions

Zet kopersgegevens en keuzelijsten door naar Volgjewoning vanuit JPDS. Let op: alléén de gemaakte keuzes worden terug ingelezen in JPDS.

Keuzelijst

Stroomlijn het totale proces van keuzes tot opdrachtbevestiging, meterkastlijst en kruisjeslijst. Behalve de standaard opties maak je ook eenvoudig individuele opties aan. De plug-in biedt uitgebreide mogelijkheden op optieniveau.

Management rapporten

Genereer overzichten van verzonden nieuwsbrieven, verlopen dossier sluitingsdata met ontbrekende keuze en afgeronde versus niet afgeronde woningen. Filteren is mogelijk per periode per project/meerdere projecten/alle projecten.

Metacom

Kopersgegevens, projectinrichting, documenten en keuzelijsten meer/minderwerk worden in Volgjewoning aangemaakt en bijgewerkt vanuit Metacom.

Microsoft Dynamics NAV

De complete projectopbouw inclusief keuzelijsten kopersinformatie kunnen rechtstreeks uit Microsoft Dynamics Navision worden gekoppeld aan Volgjewoning. Elke mutatie in Navision wordt rechtstreeks bijgewerkt in Volgjewoning.

Nieuwbouw Nederland

Vanuit Nieuwbouw Nederland worden alle kopersgegevens geïmporteerd en gekoppeld aan het juiste bouwnummer.

Nieuwsbrieven

Gebruik deze plug-in om een eigen template toe te voegen of aparte groepen met mailadresssen aan te maken, bijvoorbeeld omwonenden die je ook op de hoogte wilt houden van bepaalde ontwikkelingen.

Ondertekenen.nl

Laat documenten rechtsgeldig digitaal ondertekenen. De afhandeling en facturering vindt plaats via Volgjewoning. Je hebt voor Ondertekenen.nl geen eigen contract met Evidos nodig.

OSRE

Zet klantgegevens uit de verkoopfase (communicatie en documentatie) door naar Volgjewoning.

Responstijden

Krijg inzicht in de snelheid waarmee berichten worden beantwoord.

Service en nazorg

Breng klanten snel en gemakkelijk in contact met je service afdeling. Meldingen worden rechtstreeks doorgezet met alle relevante informatie inclusief opmerkingen en eventuele bijlages.

Simar

Showrooms kunnen met deze koppeling rechtstreeks vanuit de eigen Simar omgeving offertes in het juiste woningdossier op Volgjewoning plaatsen.

Snagstream

Lees beeldmateriaal vanuit Snagstream uit in het betreffende Volgjewoning dossier.

Svedex

Stroomlijn het hele keuzeproces van deur tot garnituur. Zodra de klant de keuzes definitief heeft ingediend via de Svedex deurentool, wordt er automatisch een opdrachtbevestiging in het dossier geplaatst en ontvang je daarvan bericht.

Veelgestelde vragen

Stel je eigen FAQ op of importeer een FAQ vanuit een bestaand project. In beide gevallen eenvoudig aan te passen en uit te breiden.

VIOS Trappen

Stroomlijn het complete keuzeproces van trap tot trede. Zodra de klant de keuzes definitief heeft ingediend via de VIOS Trappen keuze module, wordt er automatisch een opdrachtbevestiging in het dossier geplaatst en ontvang je daarvan bericht.

Woonmodule

Koppel je bestaande Woonmodule project-url aan een dossier en klanten kunnen Woonmodule rechtstreeks vanuit Volgjewoning benaderen.

YourFeedback

De kortste weg naar non-stop klantfeedback en onderzoek. YourFeedback zorgt dat feedback vragen niet tijdrovend is. Krijg inzicht in wat klanten ervaren, hoe ze over je denken en waar het verbeterpotentieel in je organisatie ligt.

Wij helpen je op weg naar een optimale klantreis

Implementatie