Alle woninggegevens in één overzicht met volgjewoning

Het platform van Volgjewoning zorgt voor grip op ieder soort woningproject. Alle betrokken partijen rondom een bouwproject weten elkaar te vinden op één locatie. Communiceren gaat moeiteloos. Verwachtingen zijn helder. Informatie en documentatie zijn duidelijk geordend.

Heldere communicatie in één omgeving

De berichtenfunctie is onmisbaar binnen Volgjewoning. Heldere berichtgeving op één locatie zorgt voor duidelijkheid en het juiste verwachtingspatroon bij de koper en alle betrokken partijen.

Voordelen:

  • Dossiervorming 
  • Éen locatie met alle communicatie
  • Voor iedereen toegankelijk met de juiste rechten

Dubbele communicatie is verleden tijd

Samen met een collega zit jij op een project en wordt er via verschillende kanalen gecommuniceerd. Handig want het werk kan verdeeld worden. Minder handig als een koper mailt en jij niet weet of dit al is opgepakt door jouw collega. Bij Volgjewoning zie je wie wat al gecommuniceerd heeft en wat nog open staat. Zo voorkom je miscommunicatie en dubbel werk.

Even snel updaten

De berichtenfunctie vervangt het over en weer mailen naar kopers en betrokken partijen. Ook even snel een update sturen over het project of een bepaalde woning gaat net zo makkelijk. Verwachtten de kopers bijvoorbeeld dat er op een datum palen in de grond worden geslagen en zien ze die niet als in het album kijken of langsfietsen. Dan komen er vragen jouw kant op. Voorkom dat gemakkelijk met een bericht over een eventuele vertraging of wijziging in het bouwproces.

Een optimale klantreis én een beheersbaar bouwproces
scroll back to the top