Volgjewoning & Innobrix hebben de handen in elkaar geslagen en een mooie integratie tussen beide platformen ontwikkeld. 

Een koper kan nu via het eigen woondossier zijn toekomstige woning in 3D samenstellen en indienen. Alle data wordt centraal beheerd en onderhouden in Volgjewoning. Bovendien is het mogelijk om een koppeling te maken met Microsoft Dynamics 365 Business Central en AFAS Software.

Integratie Innobrix in woondossier Volgjewoning
Bekijk hier de integratie video van Volgjewoning & Innobrix

De woningconfigurator van Innobrix transformeert BIM in interactieve virtuele woningen. Hiermee kan de woningkoper een eigen 3D woning samenstellen, woningkeuze opties selecteren, woningontwerpen opslaan en indienen. Dit alles met een eigen account, op smartphone/tablet en altijd op een later tijdstip zijn de woningontwerpen weer terug te zien of te veranderen.

Kopers gaan via Volgjewoning rechtstreeks naar Innobrix. Hier loggen ze in met hun account en vervolgens kunnen ze hun woning configureren. Daarna kunnen zij deze configuratie opslaan en kan het bouwbedrijf alle gemaakte configuraties voor een bouw nummer terug zien in een overzicht.

Met de koppeling is het dus mogelijk om kopers direct vanuit Volgjewoning te laten inloggen in Innobrix én om gekozen opties voor woningen in Innobrix terug te zien in de keuzelijst van Volgjewoning.

Hoe het werkt, stap voor stap

  1. Project koppelen Volgjewoning – Innobrix
  2. Woningen koppelen
  3. Dossier kiezen waar de configurator aan gekoppeld moet worden
  4. Koppeling ready! Kopers kunnen nu hun woning configureren
  5. Keuzes gemaakt? Zodra de kopers terug komen vanuit Innobrix naar Volgjewoning, zullen we alle gemaakte configuraties tonen aan de koper. Deze kunnen ze vervolgens in dienen naar Volgjewoning.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

scroll back to the top