Bouwgroep Peters is onder andere actief in de grootschalige nieuwbouwwoningenmarkt voor particulieren. In 2018 kwamen er twee projecten op hun pad waarbij een hulpmiddel voor kopersbegeleiding essentieel werd. Daarom besloten ze gebruik te maken van Volgjewoning, een softwareoplossing voor kopersbegeleiding. De ervaring met VJW is zeer positief, zowel voor de koperbegeleidsters als voor de klanten. 

“Volgjewoning biedt een laagdrempelige en overzichtelijke ervaring voor de kopers. Alle informatie is beschikbaar in één portaal, wat als zeer positief wordt ervaren. De reacties van de kopers zijn dan ook uitsluitend positief.” 

Om nog meer efficiëntie te bereiken, is er gezamenlijk gewerkt aan een koppeling tussen Volgjewoning en AFAS. Deze integratie biedt de mogelijkheid om de goede interface van Volgjewoning te behouden en tegelijkertijd de data die in Volgjewoning zit automatisch te laten verwerken in AFAS. Dit voorkomt handmatige handelingen en zorgt ervoor dat de data die in AFAS zit, zoals optielijsten, in te laden in Volgjewoning. Ook de NAW-gegevens van kopers worden op één plaats onderhouden en via de koppeling overgehaald naar Volgjewoning. 

Het proces om de koppeling te maken is positief verlopen. Voorafgaand aan de realisatie van de koppeling was het doel duidelijk gedefinieerd en waren de gegevens die gesynchroniseerd moesten worden goed bekend. Het contact met Sander Tuinstra, verliep goed en er was een fijne samenwerking. 

De integratie tussen Volgjewoning en AFAS zorgt voor efficiëntie bij Bouwgroep Peters. De positieve ervaring met Volgjewoning wordt behouden, terwijl handmatige handelingen worden verminderd en data automatisch wordt verwerkt. Dit stelt het bouwbedrijf in staat om de kopersbegeleiding nog beter te stroomlijnen en de klanttevredenheid verder te vergroten. 

Volgjewoning integreert naadloos met verschillende programma’s, waaronder Microsoft Dynamics Business Central en Innobrix. Zo heeft u als bedrijf één centrale locatie waar alle informatie samenkomt. 

Meer Informatie? Neem contact op!Mail ons op info@volgjewoning.nl of bel (0513) 744 169. 

scroll back to the top