Interview met Mark van Barneveld (VIOS Trappen) door Babette Flipse.

Blik in de toekomst

Hoe mooi zou het zijn om als koper door de digitale 3D-weergave van je huis in aanbouw te ‘wandelen’? Een weergave die amper stilstaat omdat deze met regelmaat voorzien wordt van updates in het bouwproces. En waarbij de trapleverancier laat zien welke verschillende trappen qua stijl, materiaal en kleur geleverd kunnen worden. Door te visualiseren in je toekomstige woning, zie je mogelijkheden of opties waaraan je nog niet had gedacht.

Het bovenstaande is toekomstmuziek. Nog wel. Althans, wat betreft het doorlopen van je woning met persoonsgebonden opties in 3D weergave. Maar als het aan VIOS Trappen ligt, duurt dit hopelijk niet lang meer. Mark van Barneveld, Accountmanager bij VIOS Trappen, licht toe: “Ruim 100 jaar combineert VIOS Trappen vakmanschap met duurzame materialen en goede service, wat VIOS Trappen de grootste zakelijke trapleverancier van Nederland maakt. Innoveren en meegaan met de tijd om de klant te bedienen voelt als een noodzaak. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden qua trappen en trapbekleding eindeloos. Met een inspiratiecentrum in Doetinchem willen we de kopers hierover informeren en inspireren. Ze laten inzien dat de trap van nu steeds meer de functie van een meubelstuk krijgt en een belangrijke bijdrage levert aan een sfeer in huis. Ook ons huidige online programma, waarin je het volledige aanbod en mogelijkheden kunt bekijken, maakt dit voor de koper inzichtelijk. Met de koppeling met Volgjewoning gaan we nòg een stap verder: de koper kiest in ons programma de trap naar keuze en dit komt via Volgjewoning direct in het persoonlijke bouwdossier van de koper terecht. Daarna wordt de keuze automatisch aan alle betrokken partijen doorgegeven. Dit scheelt zowel ons als het bouwbedrijf en de koper enorm veel papierwerk en tijd. Bovendien wordt de kans op fouten verkleind. Kortom; het doorgeven van keuzes is makkelijker, sneller en de verwerking ervan is kwalitatiever. Dat maakt het er voor alle partijen overzichtelijker en gebruiksvriendelijker op.

We merken dat bouwbedrijven het als een pré ervaren wanneer je als organisatie een koppeling met Volgjewoning hebt. We kijken nu al uit naar de ontwikkelingen in de toekomst!”

scroll back to the top