“Met deze handige functie in het Volgjewoning portaal hebben wij al veel aanstaande bewoners blij kunnen maken. Het scheelt de koperadviseurs berichten door te sturen en het voldoet aan alle privacy wetgeving. Top functionaliteit!”
– Linda van der Weiden, Interplan Bouwsupport  – 

14 november 2023 Maak kennis met de plug-in: ‘Je gegevens delen met je buren’

In ieder kopersbegeleiding proces krijg je vroeg of laat de vraag: “Hoe kom ik in contact met mijn toekomstige buren?” Organisatorisch een heel gedoe. Je moet toestemming hebben van kopers om persoonlijke gegevens te mogen delen. Hoe organiseer je dat? Daar heeft Volgjewoning een hele mooie oplossing voor bedacht!

De plug-in: ‘Je gegevens delen met je buren.’ Met een simpele schuifbeweging geeft een koper toestemming om zijn naam, telefoonnummer en e-mailadres te delen met medekopers die ook groen licht hebben gegeven. Geen gedoe meer met tijdrovende goedkeuringsprocessen. En jij als begeleider: Jij hoeft alleen de plug-in aan te zetten.

Hoe het werkt

  • Activeer de plug-in ‘Gegevens delen’
  • Koppel de plug-in aan een dossier dat je hiervoor wilt gebruiken (bijvoorbeeld een project informatie item).

Wat ziet je klant?
Een klant die nog geen toestemming heeft gegeven, ziet een vakje om aan te vinken dat de gegevens gedeeld mogen worden met andere klanten binnen het project die hier ook toestemming voor hebben gegeven.
Een klant die gegevens deelt, ziet vervolgens een overzicht van de andere klanten binnen het project die ook hun gegevens hebben gedeeld. Een klant die zelf geen gegevens deelt, ziet geen gegevens van andere klanten.

Wat zie jij?
Bij het item waar je de plug-in aan hebt gekoppeld, zie je per woning een overzicht van de personen die hun gegevens hebben gedeeld.
Wil je voor een klant de toestemming intrekken (wellicht op diens verzoek), klik dan in de linker menubalk op de betreffende woning. Je kunt een vinkje zetten bij de toestemming die moet worden ingetrokken.

scroll back to the top