Ons jonge team is constant enthousiast bezig om Volgjewoning mee te laten groeien met de laatste trends en ontwikkelingen. Samen werken wij elke dag aan een klantgericht, transparant en effectief platform. Afgelopen jaar stond in het teken van koppelingen met andere ambitieuze programma’s en (door)ontwikkelingen. Dit zullen we zeker doorzetten in 2018.

Samen met Wytze van der Schaaf, technisch directeur, werpen we alvast een blik op de toekomst. “Afgelopen jaar zijn er 481 projecten gestart en meer dan 10.000 kopers voorzien van een persoonlijk dossier.

Ook dit jaar zal Volgjewoning zich blijven (door)ontwikkelen om de klantreis zo veel mogelijk te optimaliseren. We zijn dagelijks bezig om het platform efficiënter, slimmer en beter te maken. Volgjewoning.nl is gespecialiseerd in het begeleiden van optanten en kopers bij nieuwbouwwoningen, maar ook huurders bij grootonderhoud aan hun woning. In de markt zijn veel innovatieve programma’s die gespecialiseerd zijn op een onderdeel van de klantreis. Wij zoeken de koppeling met deze partijen zodat we onze opdrachtgevers èn kopers een geweldige ervaring kunnen bieden. Een greep uit de ophanden zijnde koppelingen voor 2018: Nieuwbouw Nederland, BIM 360, Uw Huis Uw Wensen, Vios trappen, Kyp en Mijndeur.nl (Berkvens).”

Daarnaast zorgen we ervoor dat onze applicatie AVG-bestendig is zodat onze opdrachtgevers door het werken met Volgjewoning.nl voldoen aan de eisen die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wilt u deze krant ook ontvangen? Laat het ons weten (0513) 744 169 of info@volgjewoning.nl

scroll back to the top