Achter de schermen blijven we Volgjewoning door ontwikkelen. Hier een aantal nieuwe ontwikkelingen op een rijtje. Heb je vragen over een van de functionaliteiten? Neem dan contact met ons op! Check ook onze Linked-In pagina. Daar plaatsen we ook de meeste nieuwtjes en updates.

 

YourFeedback

Goed nieuws voor wie YourFeedback al gebruikt! Vanaf nu is het mogelijk om rapportages te genereren die je ook als Excel bestand kunt downloaden. Er zijn diverse filtermogelijkheden beschikbaar. Je vindt de button rechts bovenin op de plug-in pagina.

Voor wie YourFeedback nog niet gebruikt Het is een slimme en korte weg naar non-stop klantenfeedback, compleet geïntegreerd binnen Volgjewoning. Feedback vragen hoeft niet tijdrovend te zijn of veel geld te kosten. YourFeedback helpt je begrijpen wat klanten ervaren, hoe ze over je denken, waarmee je ze kunt helpen en waarop je moet verbeteren.


Agendaplanner

Het is mogelijk om locaties toe te voegen aan jouw afspraken. Een locatie kan fysiek zijn, maar dit kan ook Microsoft Teams zijn. Zo kun je rechtstreeks in Volgjewoning een Teams overleg plannen met jouw klanten.


Digitale keuzelijst

Tot nu toe werd op de opdrachtbevestiging boven iedere gekozen optie ook de betreffende categorie vermeld. Vanaf nu vermelden we de categorie slechts 1x met daaronder een opsomming van de gekozen opties in die categorie. Dat geeft een rustiger beeld en beter overzicht.


Service & Nazorg

Vanaf nu kan bij Service & Nazorg ook gebruik worden gemaakt van de Antwoordbibliotheek en van #Fragmenten. Zo kan er ook in de nazorg module sneller en eenduidiger gecommuniceerd worden. Nazorgmedewerkers kunnen de antwoordbibliotheek benaderen via hun profiel.


Digitaal ondertekenen

Wanneer binnen het project wordt gewerkt met case managers, dan krijgt voortaan alleen de betreffende case manager (begeleider) een notificatie wanneer een document digitaal is ondertekend. Wordt er niet met case managers gewerkt op een woning, dan krijgen alle begeleiders binnen het project de notificatie.

 

scroll back to the top