(0513) 744 169Inloggen

Ontzorgen

Volgjewoning

Een optimale klantreis én een beheersbaar bouwproces

Eén persoonlijk woningdossier waar je als koper of huurder alle informatie over je woning kunt vinden. Een online dossier dat altijd beschikbaar is, bestaande uit onder meer aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen. Je kunt afspraken plannen, keuzes maken, digitaal ondertekenen en communiceren met je contactpersonen. Zijn er aankomende deadlines of evenementen? Dan krijg je automatisch bericht. De tijd van eindeloos mailcontact en allerlei verschillende mapjes op je harde schijf is voorbij. Volgjewoning maakt de klantreis beheersbaar: voor kopers en huurders, maar zeker ook voor alle betrokken partijen zoals bouwbedrijven, corporaties, projectontwikkelaars en andere projectgebonden partijen.

Samen met gespecialiseerde partners

Een klantreis op hoog niveau, waar de klant zich ook in het proces bevindt: dat is waar we goed in zijn. Het proces van begeleiden van klanten is waar we goed in zijn, daarom houden we hierop onze focus. Waar nodig schakelen we gespecialiseerde partners in, die er allemaal op zijn gebrand maximaal te presteren op hun onderdeel.

Persoonlijk dossier

Één locatie met alle actuele informatie.

Efficiënt

Tijdbesparend, snelle communicatie en dossiervorming.

Inzage voor alle partijen

Externe partijen kunnen gekoppeld worden.

Koppelingen

Maak gebruik van verschillende plugins.

Altijd dichtbij

Ons online platform biedt je de mogelijkheid om op elk gewenst moment, waar dan ook, de projecten in te zien. Op je laptop, tablet of smartphone, Volgjewoning is altijd dichtbij!

Geen papierwerk meer

Al die mappen met nog meer documenten; dat is voorbij. Met ons online dossier wordt het hele avontuur op één plek inzichtelijk en weet de klant precies waar hij aan toe is.

‘’Bij vrienden die géén gebruik maken van Volgjewoning merken we dat er veel papierwerk bij de bouw van hun woning komt kijken. Ik ben best wel verbaasd dat zij niet de beschikking hebben over een digitaal dossier zoals Volgjewoning en raad het ze dan ook zeker aan. Het voegt zo veel waarde toe!’’

Marcel Bovenhuis en Alexandra Cools, kopers

Ondersteuning

Bij het gebruik van Volgjewoning sta je er niet alleen voor. Je kunt op ons rekenen als het gaat om vakkundige, technische en inhoudelijke ondersteuning. Zowel in het voortraject als daarna denken we met je mee in oplossingen die voor jou het verschil maken.

Samen optimaliseren we Volgjewoning voor je organisatie. Daarnaast zorgen we voor de meest efficiënte scholingsmomenten passend bij je bedrijf en wensen.

Voor vragen is onze telefonische helpdesk op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via (0513) 744 169.

Past Volgjewoning in mijn organisatie?

Voor wie is Volgjewoning?