Ontdek de handige integratie tussen Volgjewoning en ThermoNoord. Dankzij deze samenwerking kunnen kopers van een nieuwbouwwoning nu rechtstreeks vanuit Volgjewoning hun sanitair samenstellen in de digitale omgeving van ThermoNoord.

Volgjewoning heeft zich bewezen als een essentiële tool in de bouwsector door te zorgen voor helderheid en efficiëntie tijdens de ontwikkeling, bouw en nazorg van woningbouwprojecten. Door alle communicatie en documentatie te centraliseren op één platform, zorgt Volgjewoning ervoor dat alle betrokken partijen – van ontwikkelaars tot aan de eindgebruiker – toegang hebben tot actuele en relevante projectinformatie.

De integratie tussen Volgjewoning en ThermoNoord brengt deze efficiëntie voor ThermoNoord naar een nieuw niveau. Kopers kunnen nu rechtstreeks vanuit het Volgjewoning-platform hun sanitair samenstellen en selecteren in de digitale showroom van ThermoNoord. Dit initiatief maakt het selectieproces niet alleen eenvoudiger en completer, maar zorgt ook voor een directe en foutloze overdracht van informatie en voorkeuren tussen de koper en ThermoNoord.

Belangrijke voordelen van de inzet van Volgjewoning waarvan ThermoNoord gebruik maakt zijn:

  • Tijdbesparing en efficiëntie: Vermindert de noodzaak voor eindeloze e-mails en het handmatig beheren van documenten.
  • Duidelijke overzichten en dossiervorming op één locatie: Alle relevante informatie is gemakkelijk toegankelijk voor alle partijen.
  • Overdraagbaar werkproces: Vergemakkelijkt de communicatie en overdracht van gegevens tussen de betrokken partijen.
  • ‘Pay per use’ model: Biedt flexibiliteit voor alle gebruikers van het platform.
  • Verhoogde klanttevredenheid: Door het stroomlijnen van het keuzeproces voor sanitair is het platform nog vollediger geworden.

Deze verbinding vereenvoudigt het keuzeproces voor sanitair aanzienlijk. Kopers van een nieuwbouwwoning kunnen nu hun keuzes direct bij ThermoNoord indienen. Na afronding ontvang je automatisch een opdrachtbevestiging van ThermoNoord, keurig opgeslagen in het juiste Volgjewoning-dossier van de koper.

Voor meer informatie over hoe dit jouw woningbouwproject kan verbeteren, informeer bij jouw ThermoNoord contactpersoon.

scroll back to the top