Digitaal ondertekenen via Volgjewoning

CATEGORIE digitaal-ondertekenen
Voordat een toekomstige huiseigenaar alle documenten heeft geprint, ondertekend en teruggestuurd, gaan er met gemak weken voorbij. Maak het kopers én jezelf makkelijk met Volgjewoning. Met de tool digitaal tekenen zetten kopers overal eenvoudig hun handtekening. Gewoon thuis op de bank, in de trein of in een vakantieresort. Zo loopt het proces snel door en behoud je het overzicht. Ontdek hoe dit werkt.

Zelf digitaal ondertekenen

Volgjewoning werkt met standaard programma’s voor het digitaal ondertekenen van documenten. Zijn de keuzes voor de woning gemaakt dan onderteken je deze eenvoudig digitaal via Volgjewoning. Dit geldt voor ieder document en zelfs voor het koopcontract.

Voordelen digitaal ondertekenen - Het proces blijft digitaal
- Het overzicht wordt bewaard
- Ondertekenen gaat efficiënter en gemakkelijker

In een oogopslag up-to-date

Als kopersbegeleider heb jij de complete controle over de documenten. Jij bent degene die de documentenstatus beheert en deadlines geeft. Het overzicht bewaren, kun je verder aan Volgjewoning overlaten. De gehele voortgang is in de portal zichtbaar. Je weet precies welke klanten al hebben gereageerd en welke je een reminder moet sturen. Zo maken wij het werk een stuk makkelijker.

Eigen digitaal ondertekenabonnement Heeft het bouwbedrijf een eigen abonnement bij een digitaal ondertekenprogramma? Geen probleem. Volgjewoning maakt de koppeling. Zo blijft het gehele proces via dezelfde kanalen lopen.
Behoud het overzicht tijdens het nieuwbouwproces met Volgjewoning.
scroll back to the top