QR-code genereren voor op de bouwplaats

CATEGORIE communicatieproductiviteit
Koper 1 van woning X heeft voor een uitbouw gekozen. Wil daarbij een openslaande deuren en een hoop extra stopcontacten. Koper 2 van woning Y heeft weer hele andere wensen. Ontstaat er op de bouw hier verwarring over? Dat resulteert in faalkosten die je gemakkelijk kunt vermijden. Creëer overzicht en duidelijkheid met de QR-code van Volgjewoning. Ontdek de voordelen en lees hoe de tool werkt.

Keuzes gemaakt

Ieder klantdossier heeft zijn eigen QR-code. Plaats deze in de woning op een zichtbare plek, zodat de betrokken partijen de QR-code eenvoudig kunnen scannen. Daardoor ziet de elektricien bij woning X dat er extra elektra nodig is voor de stopcontacten. En dat dit bij woning Y niet nodig is. Zo minimaliseer je de kans op fouten. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar ook teleurgestelde kopers en geregel achteraf.

Beheersbaar bouwproces

Met de verschillende koppelingen van Volgjewoning houd je het bouwproces overzichtelijk en beheersbaar. Door alles op één plek te laten afspelen, weet iedere partij waar die moet zijn. De applicatie ontstond uit eigen behoefte om meer duidelijk te creëren in het nieuwbouwtraject.

Vermijd fouten en verminder faalkosten door een QR-code per woning te genereren.
scroll back to the top