Al bijna een eeuw staat Van Mierlo bekend als een toonaangevend familiebedrijf in vastgoedontwikkeling. Met de vierde generatie aan het roer en een team van ongeveer 100 toegewijde vakmensen en partners, blijft Van Mierlo zich onderscheiden in het ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren van vastgoed.

Een Strategische Samenwerking

Al jarenlang vertrouwt Van Mierlo op Volgjewoning voor de begeleiding van hun kopers bij nieuwbouwprojecten. In maart 2022 deelde Janine Reek, Marketing & Communicatie specialist, haar enthousiasme over de aankomende integratie met Microsoft Dynamics NAV:

“Binnenkort gaat deze integratie daadwerkelijk live; wij kijken uit naar dat moment! Onze interne processen blijven grotendeels onveranderd, maar worden tegelijkertijd door de datasynchronisatie van Microsoft Dynamics NAV naar Volgjewoning een stuk efficiënter en minder foutgevoelig. Een absolute win-winsituatie, want ook onze kopers hebben veel baat bij een soepel lopende klantreis.”

In een recent gesprek met Janine, anderhalf jaar later, keken we terug op de integratie:

1) Voldeed de integratie aan jullie verwachtingen? “Ja zeker. Wij maken bij alle nieuwe projecten gebruik van de koppeling; het werkt zoals verwacht.”

2) Hoe hebben jullie het integratieproces ervaren? “Het proces om de integratie mogelijk te maken was intensief, maar goed! Zo’n koppeling vraagt veel technische aanpassingen, maar gelukkig hebben we technische collega’s. Veel testen en uiteindelijk deed alles het naar behoren.”

3) Hoe bevalt het werken met de integratie? “De integratie bevalt erg goed. Zowel het aanmaken van een nieuw project als de inrichting scheelt veel tijd en handelingen. Het synchroniseren van NAW-gegevens van kopers en het uitlezen van meer- en minderwerkkeuzes gebeurt allemaal automatisch, waardoor het hele systeem bovendien minder foutgevoelig is.”

4) Hoe ervaren de klanten het? “Hoewel we niet expliciet hebben gevraagd hoe klanten de integratie ervaren, hebben we wel positieve feedback ontvangen over het gebruik van Volgjewoning. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.”

Met de naadloze integratie van Microsoft Dynamics NAV en Volgjewoning heeft Van Mierlo een nieuwe standaard gezet in hun branche. Het stroomlijnen van processen heeft niet alleen interne voordelen, maar zorgt ook voor een vlekkeloze klantreis. De samenwerking tussen Van Mierlo en Volgjewoning belooft een veelbelovende toekomst vol efficiëntie en tevreden klanten.

Voor meer informatie over deze integratie, bekijk ons artikel of neem contact met ons op via: “Koppeling Microsoft Dynamics”


De Toekomst van Woningbouw: Van Mierlo, Innobrix & Volgjewoning

Van Mierlo gaat een veelbelovende toekomst tegemoet met de nieuwste integratie: Innobrix & Volgjewoning. Deze krachtenbundeling heeft geresulteerd in een synergie tussen beide platformen. Kopers hebben nu de mogelijkheid om hun toekomstige woning in 3D te ontwerpen en indienen via hun eigen woondossier.

Benieuwd naar de technologische vooruitgang achter deze samenwerking? Lees ons artikel hieronder en kom meer te weten over Innobrix. Of neem direct contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking!

“Integratie Innobrix in woondossier Volgjewoning”

scroll back to the top