In de wereld van nieuwbouwwoningen is de 5%-regeling een essentieel recht voor kopers bij oplevering. Deze regel stelt hen in staat om 5% van de aanneemsom in een depot te storten, beheerd door de notaris. Maar hoe zorg je ervoor dat die cruciale tweede handtekening snel wordt gezet, vooral na het oplossen van opleverpunten? 

Volgjewoning heeft dé oplossing: onze plug-in formulieren. Met deze innovatieve tool kun je gestructureerd en gedocumenteerd alle opleverpunten vastleggen. Deze punten worden vervolgens transparant gedeeld met de koper op Volgjewoning. Hierdoor kan de koper nauwlettend de voortgang van de punten volgen, vanaf het moment dat ze zijn opgepakt tot het uiteindelijke moment van oplossing. 

Dankzij Volgjewoning ziet je koper direct wanneer alle opleverpunten zijn afgerond. Bovendien kan het rapport met opleverpunten, direct ondertekend worden, waardoor het proces efficiënt, veilig en uiterst transparant verloopt. 

Kortom, met Volgjewoning behoud je controle over de laatste 5% bij oplevering en maak je het proces voor jezelf én je koper moeiteloos en overzichtelijk. Een efficiënte, veilige, en transparante afronding van elk nieuwbouwproject. 

Lees ook: De veelzijdige formulieren plug-in 

 

scroll back to the top