“Met de ERP-software van AFAS neem je de controle over je bedrijfsprocessen weer in handen.

Minder tijd aan administratie, meer tijd voor wat écht telt. Ontdek de kracht van de integratie tussen Volgjewoning en AFAS!”

In de dynamische wereld van vandaag is het belangrijk om efficiënt en effectief te zijn. Daarom is Volgjewoning nu naadloos geïntegreerd met AFAS! Deze innovatieve koppeling stelt je in staat om moeiteloos projectgegevens, projectinrichting, kopersgegevens, keuzelijsten en gekozen opties vanuit AFAS te synchroniseren naar Volgjewoning. Bovendien kun je gekozen opties in Volgjewoning terugsturen naar AFAS, waardoor je dubbele invoer voorkomt en je tijd bespaart. Maar deze integratie biedt meer dan alleen het delen van gegevens. Het zorgt ervoor dat de waarheid altijd in AFAS geborgd blijft. Dit betekent dat je altijd kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van je gegevens.

Het proces is eenvoudig en intuïtief:

Voer bij Volgjewoning simpelweg het AFAS-projectnummer in dat je wilt koppelen, en Volgjewoning doet de rest. Je Volgjewoning project wordt direct opgezet met de gegevens uit AFAS! Je kunt altijd handmatig synchroniseren om je project bij te werken met de laatste gegevens uit AFAS, of kies voor automatische periodieke synchronisatie. Dit geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt om je projecten soepel en efficiënt te beheren.

Ontdek vandaag nog de kracht van integratie en neem de controle over je bedrijfsprocessen met Volgjewoning en AFAS! Met deze krachtige combinatie kun je je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

scroll back to the top