Na een reeks succesvolle webinars die de veelzijdigheid van de formulieren plug-in hebben belicht, bundelen we hier nogmaals alle essentiële informatie. Met deze plug-in kun je moeiteloos formulieren opstellen die door jouw klanten, of  samen met jouw klanten, ingevuld en ingediend kunnen worden. Zodra de plug-in geactiveerd is, kun je direct aan de slag met het creëren van diverse soorten formulieren. 

Soorten Formulieren die je kunt maken: 

  • Blanco formulier: Volledig aanpasbaar naar wens. 
  • Voorschouw: Voor het registreren van voorschouw punten met je klant. 
  • Oplevering: Voor het proces-verbaal van oplevering. 
  • Kopiëren uit ander project: Importeer een bestaand formulier in het huidige project. 

Na het aanmaken van de formulieren, zijn deze altijd nog eenvoudig aan te passen. Je hebt ook de mogelijkheid om bepaalde gegevens standaard in te laten vullen door het systeem, zoals klantgegevens en projectnaam, om tijd te besparen. 

Tijdens de webinars zijn verschillende mogelijkheden van de plug-in besproken: 

Voorschouw: Maak de vooroplevering een gestroomlijnde ervaring door belangrijke punten vast te leggen en de voortgang bij te houden. 

Oplevering: Kopers kunnen de voortgang van opleverpunten volgen en het rapport met opleverpunten ondertekenen. 

Kijkmiddag: Gebruik de plug-in voor kijkmiddagen, waar kopers aantekeningen kunnen maken voor hun toekomstige woning. 

Verslagen: Creëer aangepaste formulieren voor het bijhouden van verslagen en notities, zowel voor kopersgesprekken als interne meetings. 

Inventarisatie: Verzamel benodigde informatie voor bijvoorbeeld grootonderhoud projecten en start goed voorbereid aan het project. 

Ondertekenen: Geef documenten een bewijs van authenticiteit door ze eenvoudig te voorzien van een digitale handtekening. 

En meer… De mogelijkheden zijn eindeloos, van aardbeving bestendige gebieden tot duurzaam herstel. Pas de formulieren moeiteloos aan aan de specifieke behoeften van uitdagende situaties. 

Lees ook onderstaande artikelen: 

 

scroll back to the top