Creëer direct bij interesse de juiste verwachtingen voor jouw Kopers!

Wek direct de interesse van potentiële kopers!

Met Volgjewoning kun je direct bij interesse eenvoudig een account verstrekken aan potentiële kopers, waardoor zij direct toegang hebben tot alle relevante projectinformatie. Is de interesse niet langer aanwezig? Met één druk op de knop archiveer je de woning en kun je meteen aan de slag met een nieuwe geïnteresseerde.

Maar dat is nog niet alles! In Volgjewoning kun je zelfs de koopovereenkomsten digitaal ondertekenen. Maak indruk op jouw kopers met een naadloze en efficiënte ervaring!"

Een complete klantreis direct vanaf interesse!

Rol van Volgjewoning

Volgjewoning is het  platform voor ontwikkelaars waar je de juiste verwachtingen schept.

Eén persoonlijk woningdossier waar je als koper of huurder alle informatie over je woning kunt vinden. Een online dossier dat altijd beschikbaar is, bestaande uit onder meer aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen. Je kunt afspraken plannen, keuzes maken, digitaal ondertekenen en communiceren met je contactpersonen. Zijn er aankomende deadlines of evenementen? Dan krijg je automatisch bericht. De tijd van eindeloos mailcontact en allerlei verschillende mapjes op je harde schijf is voorbij. Volgjewoning maakt de klantreis beheersbaar: voor kopers en huurders, maar zeker ook voor alle betrokken partijen zoals bouwbedrijven, corporaties, projectontwikkelaars en andere projectgebonden partijen.

Alle betrokken partijen rondom een bouwproject weten elkaar te vinden op één locatie

Volgjewoning is toegankelijk voor verschillende partijen waarbij iedere rol zijn eigen autorisatie heeft. Zo is de begeleider verantwoordelijk voor het project en kan bijvoorbeeld de makelaar alleen in het dossier van de koopovereenkomst komen waar deze persoon aan gekoppeld is.

Pay Per Use. Geen contract

Start vandaag met Volgjewoning
Er zijn heel veel handmatige handelingen weggevallen door Volgjewoning te gebruiken. Zo hebben we een enorme tijdswinst geboekt met de digitale keuzelijst en de mogelijkheid om digitaal te ondertekenen.
Kristl Pappens, Hoofd kopersbegeleiding Securum BV
scroll back to the top