Bouwbedrijf: meer overzicht en duidelijkheid

Als bouwer van een project heb je vaak veel woningen onder je hoede. En daarmee ook veel kopers (en/of huurders). Allemaal met hun eigen wensen, behoeften en vragen over het project. Door gebruik te maken van Volgjewoning creëer je de juiste verwachtingen en houd je alle documentatie en communicatie tussen de betrokken partijen overzichtelijk. In één opslag heb je overzicht per woning én van het gehele project.

Wil jij ook overzicht en duidelijkheid

Begeleider

Juiste verwachtingen scheppen

Direct na inloggen op Volgjewoning ziet de koper wat voor proces hij in gaat en wie zijn contactpersoon is. Verwachtingen zijn direct duidelijk. Als begeleider bepaal jij de klantreis van de koper. Een online woondossier dat altijd beschikbaar is.

Ook als er een groot onderhoud project voor de deur staat, gebruik je Volgjewoning.

Integraties

Binnen het platform vind je verschillende tools om het bouwproces van begin tot einde zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als begeleider heb je de volledige regie om het online domein in te richten. Daarvoor zijn er verschillende integrties en plug-ins. Standaard zijn de communicatie en de dossiervorming. Kies zelf voor aanvullende opties zoals een keuzelijst toevoegen of samenwerken met productleveranciers of integratie met je ERP-systeem.

Bekijk onze tools
Ontdek hoe dit werkt

Alle betrokken partijen rondom een bouwproject weten elkaar te vinden op één locatie

Volgjewoning is toegankelijk voor verschillende partijen waarbij iedere rol zijn eigen autorisatie heeft. Zo is de begeleider verantwoordelijk voor het project en kan bijvoorbeeld de keukenleverancier alleen in het dossier van de keuken komen waar deze persoon aan gekoppeld is.

We hebben nu eigenlijk meer contact met onze klanten, terwijl het ons minder tijd kost en de kans op fouten fors is verminderd
Heidi van Diest, Verkoopmanager van Santvoort

Interview met familiebedrijf Van Santvoort

“We hebben nu eigenlijk meer contact met onze klanten, terwijl het ons minder tijd kost en de kans op fouten fors is verminderd.”

Integratie Mircosoft Dynamics

Van Mierlo: Een succesvolle integratie met Microsoft Dynamics en Volgjewoning

Kwaliteitsborging

Volgjewoning het digitale woningdossier voor de wet Kwaliteitsborging

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
scroll back to the top