Overzicht in iedere fase bij ieder woningproject

Als ervaren kopersbegeleider ervaart Miranca van der Tol zelf hoeveel informatie er op allerlei kanalen werd gedeeld tijdens het bouwen van woningen. Tijd om dat samen te brengen. In combinatie met de ervaren IT-professional Wytze van der Schaaf ontstond Volgjewoning. Hét platform bij woningbouw om overzicht te houden, tijd te besparen en faalkosten te verminderen. Vanaf de start tot en met de nazorg.

Neem een kijkje bij Volgjewoning
"Als kopersbegeleider liep ik tegen zaken aan die een stuk efficiënter konden, waaronder de communicatie rondom een project. Vanuit deze praktijkervaring is Volgjewoning ontstaan"
Miranca van der Tol, Commercieel directeur

Onze filosofie

Gebouwd op innovatie voor efficiënte oplossingen in de praktijk

Alle communicatiemomenten met klanten stroomlijnen. Dat is één van onze belangrijkste doelen. Volgjewoning is een laag bovenop de bestaande software binnen jouw organisatie.

We bewegen mee met de bestaande processen en systemen. Zo integreren we met bekende ERP-systemen (zoals NAV Dynamics en AFAS) om dubbele invoer te minimaliseren.

Naast de koppeling met software binnen je eigen organisatie, koppelen we ook met andere specialisten die de klantreis ondersteunen op hun vakgebied.

scroll back to the top