Heldere communicatie in één omgeving

CATEGORIE communicatieproductiviteit
- De berichtenfunctie is onmisbaar binnen Volgjewoning. Heldere berichtgeving zorgt immers voor goede communicatie en het juiste verwachtingspatroon bij de koper. Zo zien alle partijen nooit meer een mail over het hoofd. - Dossiervorming - Betrokken partijen kunnen naar wens meekijken om miscommunicatie te voorkomen - Alle communicatie vind je in mum van tijd terug. - Iedereen heeft een volledig communicatieoverzicht, afgestemd op zijn betrokkenheid.

Dubbele communicatie is verleden tijd

Samen met een collega zit jij op een project en wordt er via verschillende kanalen gecommuniceerd. Handig want het werk kan verdeeld worden. Minder handig als een koper mailt en jij niet weet of dit al is opgepakt door jouw collega. Bij Volgjewoning zie je wie wat al gecommuniceerd heeft en wat nog open staat. Zo voorkom je miscommunicatie en dubbel werk.

Even snel updaten

De berichtenfunctie vervangt het over en weer mailen naar kopers en betrokken partijen. Ook even snel een update sturen over het project of een bepaalde woning gaat net zo makkelijk. Verwachtten de kopers bijvoorbeeld dat er op een datum palen in de grond worden geslagen en zien ze die niet als in het album kijken of langsfietsen. Dan komen er vragen jouw kant op. Voorkom dat gemakkelijk met een bericht over een eventuele vertraging of wijziging in het bouwproces.

Alles helder

De koper zit midden in een spannend proces. Fijn dus als alles vlot verloopt. Dankzij de communicatiekoppeling ziet de koper precies waar de woning in het proces is. En welke acties ze als toekomstige bewoner uit moet voeren. Denk aan het ondertekenen van een document of nieuwe badkamertegels uitzoeken: de acties zijn duidelijk. Zo weet de koper wat er te verwachten valt. En wordt deze drukke periode een stuk overzichtelijker. Als begeleider pluk je daar de vruchten van door de minimale vragen die jij ontvangt.

Schep overzicht in de communicatie rondom jouw project.
scroll back to the top