Borg de kwaliteit

CATEGORIE productiviteit
Bouwbedrijven willen zorgen voor een bepaalde kwaliteitsborging tijdens het project. Om daaraan te voldoen, wordt er een consumentendossier opgesteld. Dat is door de wet kwaliteitsborging zelfs verplicht voor bouwbedrijven. Door de digitale dossiervorming van Volgjewoning gaat het vanzelf. Als kopersbegeleider voeg je gemakkelijk de juiste documenten toe, zoals een opdrachtbevestiging of een tekening van de keuken. En heb je een duidelijk overzicht van het complete dossier. Zo werkt het.

Werk altijd in de laatste versie

In het digitale dossier werken alle betrokkenen met de laatste versie van documenten. Zo weet je zeker dat er bijvoorbeeld op de bouwplaats niet per ongeluk een oude bouwtekening wordt bekeken. Die geef je namelijk aan als een vervallen document. Hierdoor borg je de kwaliteit rondom het project: je voorkomt fouten en minimaliseert faalkosten.

Voorbeelden van wat in het digitale dossier komt - Standaard bouwtekeningen van de woning
- Plattegrond van iedere ruimte zoals het sanitair
- Tekening met eventuele aanpassingen
- Handleidingen van leveranciers
- Opdrachtbevestiging van een keuze

Hoofdstuk voor hoofdstuk

Het digitale woondossier wordt handig gesorteerd. Zo hoef je niet te blijven bladeren om bij het juiste document te komen. Alle digitale papieren staan overzichtelijk geordend per onderwerp. Zo staan bijvoorbeeld alle sanitaire stukken bij elkaar. En is de keuken een ander item.

Volg de status

Volgjewoning werkt binnen de items met dossierstatus. Als begeleider zie jij daardoor direct hoe het ervoor staat per woning met het kiezen van de keuken, de tegels of het maken van woonwensen. Bovendien hoef je niet te twijfelen: door het deadline-overzicht met handige vinkjes zie je of een item al in behandeling of klaar is.

Maak automatisch een consumentendossier, houd alle partijen up-to-date met een actueel dossier en ga voor kwaliteitsborging.
scroll back to the top