Mailboxkoppeling voor overzicht in facturen

CATEGORIE erp-pakkettenproductiviteit
Laat alles wat rondom een nieuwbouwproces afspeelt, plaatsvinden op één plek: Volgjewoning. Van communiceren, informatie uitwisselen tot productkeuzes maken. Zo is iedereen altijd up-to-date. De mailboxkoppeling zorgt voor nog meer overzicht voor de kopers en begeleider door documenten en andere bestanden in één keer te uploaden vanaf een externe locatie. Zo werkt het.

Alle facturen in een overzicht

Facturen vanuit een extern programma kunnen met mailboxkoppeling direct op de gewenste locatie op Volgjewoning worden geplaatst. De koper ontvang hiervan een melding. Hetzelfde geldt voor andere documenten die je normaliter in een andere omgeving moet downloaden om vervolgens bij Volgjewoning te uploaden. Met de mailboxkoppeling blijft alles beheersbaar binnen dezelfde omgeving. Zo weet je zeker dat alle informatie samen staat en kwaliteit wordt gewaarborgd.

Werkwijze mailboxkoppeling

Voor ieder woondossier wordt automatisch een e-mailadres gegenereerd voor de koper. Stuur je een bestand naar woning X? Dan komt die automatisch in het dossier. Vanzelfsprekend kan niet iedereen zomaar een koppeling voor dossier maken. Daar zorgt alleen de begeleider voor.

Ook de facturen verzorg je via Volgjewoning.
scroll back to the top